Ahogy én látom – kötöttségek nélkül

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

A KB8 Film Production második alkalommal is meghirdeti népszerű, 3 perces közösségi filmkészítő-pályázatát. Nevezni legfeljebb 3 perces pályaművel/pályaművekkel lehet – minden egyéb kötöttség nélkül.
Nevezési díj nincs.
Nevezési határidő: 2018. október 15.

NEVEZZ EGYSZERŰEN

Nevezésedet a regisztrációs felület kitöltésével adhatod le. A nevezéskor megosztod velünk a pályaműved elérési linkjét, így filmed eljut hozzánk.

A döntős versenyfilmeket feltöltjük Facebook-oldalunkra, ezzel egyúttal közönségszavazásra bocsájtjuk őket.
A versenyfilmek száma nem limitált.
A szakmai zsűri tagjait honlapunkon és Facebook-oldalunkon mutatjuk be.

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

A versenyfilmekre Facebook-oldalunkon lájkolással lehet szavazni. A legtöbb lájkot elérő versenyfilm közönségdíjat kap. A közönségszavazás 2018. november 17-ig, azaz a díjátadó napjáig tart.

DÍJAZÁS

Fődíj: 300 000 Ft
+ Közönségdíj

DÍJÁTADÓ PARTY

A döntőbe kerülő 10 versenyfilmet Budapesten, a pályázatot lezáró 2018. november 17-i díjátadó partyn mutatjuk be. A kötetlen programra a belépés ingyenes, regisztrációhoz kötött.

ADATVÉDELEM

A pályázat online regisztrációs felületén megadott személyi adatokat a pályázat szervezői bizalmasan kezelik, azt kizárólag a regisztrációhoz és a pályázat kiadványaihoz használják fel, azokat harmadik személynek nem adják át. A pályázaton a versenyfilmek közé nem beválogatott műveket a válogatást követően töröljük.NEVEZÉS
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Ok